Cukorborsós virsli recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 2 közepes hagyma
- 3-4 pár jobb minőségű virsli
- 0,75kg cukorborsó
- 6-7db közepes burgonya
- 3-4gerezd fokhagyma
- só
- bors
- pirospaprika
Elkészítése:
A cukorborsót sós vízben megfőzzük, majd leszűrve félrerakjuk. A burgonyát meghámozzuk, kockára felvágjuk forró olajban kisütjük, majd ezt is félretesszük.
hagymát kockára felvágom, olajon üvegesre dinsztelem, hozzáadom a karikára vágott virslit, addig pirítom amíg a virsli megdagad.
Hozzáadom a törtfokhagymát, zöldborsót jól átforgatom megsózom, borsozom, lefedve hagyom párolódni 8-10 percet, végül hozzáadom a kisült krumplit, újra sózom, borsozom és megszórom pirospaprikával.
Jól átforgatjuk, párpercig még a tűzön hagyom és közben többször óvatosan átforgatom. Jó étvágyat!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.