Cukorborsós virsli recept
Ők is elkészítették
                            Hozzávalók:
- 2 közepes hagyma
 - 3-4 pár jobb minőségű virsli
 - 0,75kg cukorborsó
 - 6-7db közepes burgonya
 - 3-4gerezd fokhagyma
 - só
 - bors
 - pirospaprika
 
Elkészítése:
A cukorborsót sós vízben megfőzzük, majd leszűrve félrerakjuk. A burgonyát meghámozzuk, kockára felvágjuk forró olajban kisütjük, majd ezt is félretesszük.
hagymát kockára felvágom, olajon üvegesre dinsztelem, hozzáadom a karikára vágott virslit, addig pirítom amíg a virsli megdagad.
Hozzáadom a törtfokhagymát, zöldborsót jól átforgatom megsózom, borsozom, lefedve hagyom párolódni 8-10 percet, végül hozzáadom a kisült krumplit, újra sózom, borsozom és megszórom pirospaprikával.
Jól átforgatjuk, párpercig még a tűzön hagyom és közben többször óvatosan átforgatom. Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
				
				Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
											
											
