Cukorborsós virsli recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 2 közepes hagyma
- 3-4 pár jobb minőségű virsli
- 0,75kg cukorborsó
- 6-7db közepes burgonya
- 3-4gerezd fokhagyma
- só
- bors
- pirospaprika
Elkészítése:
A cukorborsót sós vízben megfőzzük, majd leszűrve félrerakjuk. A burgonyát meghámozzuk, kockára felvágjuk forró olajban kisütjük, majd ezt is félretesszük.
hagymát kockára felvágom, olajon üvegesre dinsztelem, hozzáadom a karikára vágott virslit, addig pirítom amíg a virsli megdagad.
Hozzáadom a törtfokhagymát, zöldborsót jól átforgatom megsózom, borsozom, lefedve hagyom párolódni 8-10 percet, végül hozzáadom a kisült krumplit, újra sózom, borsozom és megszórom pirospaprikával.
Jól átforgatjuk, párpercig még a tűzön hagyom és közben többször óvatosan átforgatom. Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

