Mexikói rakott hús recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 6 szelet sertés hús, (lehet pulyka, vagy csirkemell is, én tarjából készítettem)
- vöröshagyma
- párolt rizs
- ketchup
- fólia
- olaj
- paprika
- paradicsom
- fűszerek
Elkészítés:
Többrétegű fóliából készítünk kis tasak formákat, az alját beolajozzuk, teszünk rá karikára vágott vöröshagymát, ráteszünk egy szelet húst, amit kiklopfoltunk, ízlés szerint fűszereztünk, erre teszünk gyengén párolt rizst, tehetünk rá újból vöröshagymát, és a tetejére vékonyan paprika, és paradicsom karikákat, rákanalazunk ízlés szerint fűszerezett (fűszerek, fokhagyma) kechupot. Ezt így légmentesen lezárjuk, és a többi tasakkal együtt tepsibe rakjuk sorban és megsütjük (hús fajtától függően 30-60 perc). Tálalásnál fóliával együtt lehet a tányérokra rakni és szétbontani a tetejét. Nagyon finom.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.