Mexikói rakott hús recept
Hozzávalók:
- 6 szelet sertés hús, (lehet pulyka, vagy csirkemell is, én tarjából készítettem)
- vöröshagyma
- párolt rizs
- ketchup
- fólia
- olaj
- paprika
- paradicsom
- fűszerek
Elkészítés:
Többrétegű fóliából készítünk kis tasak formákat, az alját beolajozzuk, teszünk rá karikára vágott vöröshagymát, ráteszünk egy szelet húst, amit kiklopfoltunk, ízlés szerint fűszereztünk, erre teszünk gyengén párolt rizst, tehetünk rá újból vöröshagymát, és a tetejére vékonyan paprika, és paradicsom karikákat, rákanalazunk ízlés szerint fűszerezett (fűszerek, fokhagyma) kechupot. Ezt így légmentesen lezárjuk, és a többi tasakkal együtt tepsibe rakjuk sorban és megsütjük (hús fajtától függően 30-60 perc). Tálalásnál fóliával együtt lehet a tányérokra rakni és szétbontani a tetejét. Nagyon finom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »

