Mexikói rakott hús recept

Hozzávalók:
- 6 szelet sertés hús, (lehet pulyka, vagy csirkemell is, én tarjából készítettem)
- vöröshagyma
- párolt rizs
- ketchup
- fólia
- olaj
- paprika
- paradicsom
- fűszerek
Elkészítés:
Többrétegű fóliából készítünk kis tasak formákat, az alját beolajozzuk, teszünk rá karikára vágott vöröshagymát, ráteszünk egy szelet húst, amit kiklopfoltunk, ízlés szerint fűszereztünk, erre teszünk gyengén párolt rizst, tehetünk rá újból vöröshagymát, és a tetejére vékonyan paprika, és paradicsom karikákat, rákanalazunk ízlés szerint fűszerezett (fűszerek, fokhagyma) kechupot. Ezt így légmentesen lezárjuk, és a többi tasakkal együtt tepsibe rakjuk sorban és megsütjük (hús fajtától függően 30-60 perc). Tálalásnál fóliával együtt lehet a tányérokra rakni és szétbontani a tetejét. Nagyon finom.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »