Mexikói rakott hús recept

Hozzávalók:
- 6 szelet sertés hús, (lehet pulyka, vagy csirkemell is, én tarjából készítettem)
- vöröshagyma
- párolt rizs
- ketchup
- fólia
- olaj
- paprika
- paradicsom
- fűszerek
Elkészítés:
Többrétegű fóliából készítünk kis tasak formákat, az alját beolajozzuk, teszünk rá karikára vágott vöröshagymát, ráteszünk egy szelet húst, amit kiklopfoltunk, ízlés szerint fűszereztünk, erre teszünk gyengén párolt rizst, tehetünk rá újból vöröshagymát, és a tetejére vékonyan paprika, és paradicsom karikákat, rákanalazunk ízlés szerint fűszerezett (fűszerek, fokhagyma) kechupot. Ezt így légmentesen lezárjuk, és a többi tasakkal együtt tepsibe rakjuk sorban és megsütjük (hús fajtától függően 30-60 perc). Tálalásnál fóliával együtt lehet a tányérokra rakni és szétbontani a tetejét. Nagyon finom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »