Magyaros tepsis krumpli recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg krumplii
- olaj
- 2 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 10 dkg füstölt szalonna
- 4 ek natúr lecsó
- őrölt pirospaprika
- só
- bors
- petrezselyem
- zeller zöld
- kömény
- erős Pista
- friss paradicsom
- paprika
Elkészítése:
A krumplit, vöröshagymát megpucoljuk, karikákra vágjuk. A szalonnát kis csíkokra szeleteljük, a fokhagymát lereszeljük. A petrezselymet, zeller zöldet finomra daraboljuk. Paprikát, paradicsomot kockázzuk.
Minden hozzávalót összekeverünk, fűszerezzük, tepsibe rakjuk. kb 1-,5 dl vizet aláöntünk. 200 fokos sütőben 45-50 perc alatt pirosra sütjük. Sütés közben néha átkeverjük.
Tipp:
Ha nincs szezonja, a paprika és a paradicsom ki is maradhat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »