Magyaros tepsis krumpli recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg krumplii
- olaj
- 2 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 10 dkg füstölt szalonna
- 4 ek natúr lecsó
- őrölt pirospaprika
- só
- bors
- petrezselyem
- zeller zöld
- kömény
- erős Pista
- friss paradicsom
- paprika
Elkészítése:
A krumplit, vöröshagymát megpucoljuk, karikákra vágjuk. A szalonnát kis csíkokra szeleteljük, a fokhagymát lereszeljük. A petrezselymet, zeller zöldet finomra daraboljuk. Paprikát, paradicsomot kockázzuk.
Minden hozzávalót összekeverünk, fűszerezzük, tepsibe rakjuk. kb 1-,5 dl vizet aláöntünk. 200 fokos sütőben 45-50 perc alatt pirosra sütjük. Sütés közben néha átkeverjük.
Tipp:
Ha nincs szezonja, a paprika és a paradicsom ki is maradhat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »