Töklecsó recept

Hozzávalók:
- egy 75 dkg-os tök
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 evőkanál olaj
- 1 csomó újhagyma
- só
- őrölt bors
Elkészítés:
Az olajban, fedő alatt megfonnyasztjuk a karikákra vágott hagymát, a meghámozott, kimagozott, ujjnyi darabokra vágott tököt beletesszük, megsózzuk, megborsozzuk és fedő alatt olyan puhára pároljuk a saját levében, mint a velő. Ezután a fedőt levesszük, a tököt zsírjára sütjük, nyersen simára kevert tojással leöntjük. Kevergetve addig sütjük,amíg a tojás meg nem kocsonyásodott.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »