Töklecsó recept

Hozzávalók:
- egy 75 dkg-os tök
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 evőkanál olaj
- 1 csomó újhagyma
- só
- őrölt bors
Elkészítés:
Az olajban, fedő alatt megfonnyasztjuk a karikákra vágott hagymát, a meghámozott, kimagozott, ujjnyi darabokra vágott tököt beletesszük, megsózzuk, megborsozzuk és fedő alatt olyan puhára pároljuk a saját levében, mint a velő. Ezután a fedőt levesszük, a tököt zsírjára sütjük, nyersen simára kevert tojással leöntjük. Kevergetve addig sütjük,amíg a tojás meg nem kocsonyásodott.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »