Tejes lecsó recept

Hozzávalók:
- 2 fej vöröshagyma
- kevés zsiradék
- 4 db lecsó paprika
- 2 db paradicsom
- 1 l tej
- 3 evőkanál liszt
- 1 db virsli larikázva
Elkészítése:
A hagymát megdinsztelem, rárakom a paprikát, a paradicsomot és kevés vízzel megfőzöm.Kicsit hagyom hűlni.Ráteszem a lisztet csomómentesre keverem,és felöntöm a tejjel. Belerakom a virslit, és összeforralom. Lehet beletenni erős paprikát is aki szereti. Friss kenyérrel nagyon finom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »