Piperade recept
Hozzávalók:
- 8 zöld paprika
- 6-8 paradicsom
- 3 evőkanál olaj
- 2 gerezd fokhagyma
- 20 dkg főtt füstölt tarja
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - pirított fehérkenyérszeletek
- só
Elkészítés:
A megforrósított olajban néhány percig pároljuk a szeletekre vágott zöldpaprikát, a cikkekre vágott paradicsomot beletesszük, a fokhagymával meg a sóval ízesítjük, és állandóan kevergetve, a saját levében puhára pároljuk. Amikor a paradicsom már szétfőtt, belekeverjük a nyers tojásokat, ezzel már csak addig sütjük, amíg az egész meg nem kocsonyásodott. Tálalás előtt 1-2 perccel az egészet a szeletekre vágott tarjával betakarjuk, és a pirított kenyérszeletekkel körülrakva adjuk asztalra.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

