Piperade recept

Hozzávalók:
- 8 zöld paprika
- 6-8 paradicsom
- 3 evőkanál olaj
- 2 gerezd fokhagyma
- 20 dkg főtt füstölt tarja
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- pirított fehérkenyérszeletek
- só
Elkészítés:
A megforrósított olajban néhány percig pároljuk a szeletekre vágott zöldpaprikát, a cikkekre vágott paradicsomot beletesszük, a fokhagymával meg a sóval ízesítjük, és állandóan kevergetve, a saját levében puhára pároljuk. Amikor a paradicsom már szétfőtt, belekeverjük a nyers tojásokat, ezzel már csak addig sütjük, amíg az egész meg nem kocsonyásodott. Tálalás előtt 1-2 perccel az egészet a szeletekre vágott tarjával betakarjuk, és a pirított kenyérszeletekkel körülrakva adjuk asztalra.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »