Piperade recept

Hozzávalók:
- 8 zöld paprika
- 6-8 paradicsom
- 3 evőkanál olaj
- 2 gerezd fokhagyma
- 20 dkg főtt füstölt tarja
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- pirított fehérkenyérszeletek
- só
Elkészítés:
A megforrósított olajban néhány percig pároljuk a szeletekre vágott zöldpaprikát, a cikkekre vágott paradicsomot beletesszük, a fokhagymával meg a sóval ízesítjük, és állandóan kevergetve, a saját levében puhára pároljuk. Amikor a paradicsom már szétfőtt, belekeverjük a nyers tojásokat, ezzel már csak addig sütjük, amíg az egész meg nem kocsonyásodott. Tálalás előtt 1-2 perccel az egészet a szeletekre vágott tarjával betakarjuk, és a pirított kenyérszeletekkel körülrakva adjuk asztalra.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »