Lecsós tarjaszelet tarhonyával recept

Hozzávalók:
- 6 szelet tarja
- 15 dkg szalonna
- 2 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 ü lecsó
- őrölt pirospaprika
- bors, csipet só
- 1 cs tarhonya
Elkészítése:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, a szalonnát kisütjük, majd a tarját a szalonna zsírján elősütjük. A hagymát megpucoljuk, és felvágjuk, majd megpirítjuk a szalonna zsírján. Hozzáadjuk a lecsót, ízlés szerint sózzuk és cukrozzuk. Amikor ez összefőtt, hozzáadjuk a tarját, addig főzzük takarékon, ameddig a hús meg nem puhul. A tarhonyát kifőzzük és a hús mellé tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »