Lecsó virslivel recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 30 dkg virsli
- 60 dkg paprika
- 30 dkg paradicsom
- 1 fej vöröshagyma
- 5 dkg bacon szalonna
- 2 ek zsír (kacsa, liba, sertés)
- 1 tk pirospaprika
- 1 ízlés szerint só
- 1 ek cukor
Elkészítése:
A felaprított bacont a zsíron megfuttatom, rászórom az apróra vágott vöröshagymát és megdinsztelem.
Ha kész, hozzáadom a karikára vágott paprikát, sózom és mikor kezd összeesni, megszórom pirospaprikával.
Hozzáadom a felkockázott paradicsomot és a cukrot.
Puhára főzöm, de nem főzöm szét a paradicsomot, majd belekeverem a karikára vágott virslit és 5 percig fedő alatt főzöm.
Friss kenyérrel, önálló fogásként, vagy főzelékek mellé feltétnek tálalom.
A lecsó virslivel kalória és tápérték tartalma:
Kalória: 105 kcal
Fehérje: 5 g
Szénhidrát: 3 g
Zsír: 8 g
Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.
Fehérje: 5 g
Szénhidrát: 3 g
Zsír: 8 g
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.