Lecsó virslivel recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg virsli
- 60 dkg paprika
- 30 dkg paradicsom
- 1 fej vöröshagyma
- 5 dkg bacon szalonna
- 2 ek zsír (kacsa, liba, sertés)
- 1 tk pirospaprika
- 1 ízlés szerint só
- 1 ek cukor
Elkészítése:
A felaprított bacont a zsíron megfuttatom, rászórom az apróra vágott vöröshagymát és megdinsztelem.
Ha kész, hozzáadom a karikára vágott paprikát, sózom és mikor kezd összeesni, megszórom pirospaprikával.
Hozzáadom a felkockázott paradicsomot és a cukrot.
Puhára főzöm, de nem főzöm szét a paradicsomot, majd belekeverem a karikára vágott virslit és 5 percig fedő alatt főzöm.
Friss kenyérrel, önálló fogásként, vagy főzelékek mellé feltétnek tálalom.
A lecsó virslivel kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 5 g
Szénhidrát: 3 g
Zsír: 8 g
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »