Lecsó gazdagon recept

Hozzávalók:
- 10 dkg szalonna
- 3 fej hagyma
- 1 liter lecsó
- 8 szelet karaj
- 4 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- olaj
- só
- erős paprika
Elkészítése:
A karajt, ha kell kiklopfoljuk, majd kevés olajon hirtelen elősütjük.
A szalonnát felkockázzuk, kisütjük, majd hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, és együtt pirítjuk. Ha megfonnyadt a hagyma akkor hozzáadjuk a lecsót, ha az átforrósodott akkor beletesszük a karaj szeleteket is. Ízlés szerint sózzuk és hozzáadjuk az erős paprikát is. A tojásokat külön megsütjük (akár tükör tojásnak vagy rántottának is jó). Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »