Lecsó gazdagon recept

Hozzávalók:
- 10 dkg szalonna
- 3 fej hagyma
- 1 liter lecsó
- 8 szelet karaj
- 4 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- olaj
- só
- erős paprika
Elkészítése:
A karajt, ha kell kiklopfoljuk, majd kevés olajon hirtelen elősütjük.
A szalonnát felkockázzuk, kisütjük, majd hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, és együtt pirítjuk. Ha megfonnyadt a hagyma akkor hozzáadjuk a lecsót, ha az átforrósodott akkor beletesszük a karaj szeleteket is. Ízlés szerint sózzuk és hozzáadjuk az erős paprikát is. A tojásokat külön megsütjük (akár tükör tojásnak vagy rántottának is jó). Jó étvágyat!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »