Lecsó recept

Hozzávalók:
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 5 kisebb paradicsom
- 3 közepes fehér paprika
- 20 dkg virsli
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- olaj
- só
- bors
- víz
Elkészítése:
Forró olajon közepesen megpirítjuk a vékony szeletekre vágott hagymát, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott paprikát. Ezeket addig sütjük, ameddig majdnem teljesen megpuhulnak.
A paradicsomot felkockázzuk és az edénybe helyezzük. A zöldségeket ezután puhára pirítjuk. Ha szükséges, kevés vizet öntünk hozzá.
Mikor a hagyma, a paprika és a paradicsom megpuhult, hozzáadjuk a felszeletelt virslit és öt percig főzzük a zöldségekkel. Egy tálban kevés sóval és borssal felverjük a nyolc tojást és ráöntjük a lecsós alapra, majd az egészet készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »