Lecsó recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
5 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 5 kisebb paradicsom
- 3 közepes fehér paprika
- 20 dkg virsli
- 8 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- olaj
- só
- bors
- víz
Elkészítése:
Forró olajon közepesen megpirítjuk a vékony szeletekre vágott hagymát, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott paprikát. Ezeket addig sütjük, ameddig majdnem teljesen megpuhulnak.
A paradicsomot felkockázzuk és az edénybe helyezzük. A zöldségeket ezután puhára pirítjuk. Ha szükséges, kevés vizet öntünk hozzá.
Mikor a hagyma, a paprika és a paradicsom megpuhult, hozzáadjuk a felszeletelt virslit és öt percig főzzük a zöldségekkel. Egy tálban kevés sóval és borssal felverjük a nyolc tojást és ráöntjük a lecsós alapra, majd az egészet készre sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.