Tepsis krumpli recept

Hozzávalók:
- 2 kg hámozott krumpli
- 8-10 db csirkecomb
- 3-4 nagy tejföl
- 30dkg reszelt trappista sajt
- 5 dkg vaj
- só
- bors
- ételízesítő
- víz
Elkészítése:
A krumplit meghámozzuk, karikára szeljük, a tepsit kivajazzuk és a karikázott krumplit belerakjuk és rétegenként fűszerezzük. Erre tesszük a csirkecombokat és kevés vizet ráöntünk, majd lefóliázzuk kicsit előmelegített sütőbe rakjuk és addig sütjük fólia alatt még a hús és a krumpli puha omlós nem lesz. Majd levesszük a fóliát és rárakjuk a tejfölt és a reszelt sajtot. Visszarakjuk a sütőbe és addig sütjük még a sajt jó rá nem pirul.
Jó étvágyat hozzá.
Sztori: Minálunk mindenki szeretni ezt a tepsis krumplit, a férjem tudja a világon a legjobban elkészíteni. Ám vigyázni kell vele mert becsapós egy étel, eteti magát és betegre tudja enni magát belőle az ember. Isteni finom, csak ajánlani tudom. Sajna csak ezt a képet tudom felrakni, mert nem voltam elég gyors és már neki is láttak az evésnek mit látszik sikert aratott megint.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »