Tepsis krumpli recept
Hozzávalók:
- 2 kg hámozott krumpli
- 8-10 db csirkecomb
- 3-4 nagy tejföl
- 30dkg reszelt trappista sajt
- 5 dkg vaj
- só
- bors
- ételízesítő
- víz
Elkészítése:
A krumplit meghámozzuk, karikára szeljük, a tepsit kivajazzuk és a karikázott krumplit belerakjuk és rétegenként fűszerezzük. Erre tesszük a csirkecombokat és kevés vizet ráöntünk, majd lefóliázzuk kicsit előmelegített sütőbe rakjuk és addig sütjük fólia alatt még a hús és a krumpli puha omlós nem lesz. Majd levesszük a fóliát és rárakjuk a tejfölt és a reszelt sajtot. Visszarakjuk a sütőbe és addig sütjük még a sajt jó rá nem pirul.
Jó étvágyat hozzá.
Sztori: Minálunk mindenki szeretni ezt a tepsis krumplit, a férjem tudja a világon a legjobban elkészíteni. Ám vigyázni kell vele mert becsapós egy étel, eteti magát és betegre tudja enni magát belőle az ember. Isteni finom, csak ajánlani tudom. Sajna csak ezt a képet tudom felrakni, mert nem voltam elég gyors és már neki is láttak az evésnek mit látszik sikert aratott megint.