Szándokán tál recept

Hozzávalók:
- 1kg burgonya
- fél kg kolozsvári szalonna
- 3 db paprika
- 3 db paradicsom
- 3 db csibecomb vagy mell összedarabolva
Elkészítése:
1 hőálló jénai aljára teszem az apróra vágott szalonnát. Arra jön a karikára vágott burgonya. Utána a szintén karikára vágott paprika és paradicsom. A csibehúst sózom, borsozom, pirospaprikával meghintem és rárakom a paradicsom tetejére. Lefedem és lassú lángon kb. 2 órán át sütöm. Isteni finom étel!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »