Kolbászos-sajtos torta recept
Hozzávalók:
- 20 dkg liszt
- 20 dkg sajt reszelve
- 20 dkg lángolt,füstölt kolbász apróra vágva
- 1 csomag sütőpor
- 2 dl tej
- 3 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - só
- bors
Elkészítése:
A hozzávalókat összekeverjük keverőkanállal, majd kivajazott vagy olajozott szilikon formába/vagy tortaformába / töltjük.
Előmelegített sütőben 25 percig sütjük kb.
Lehet belerakni kolbász helyett: sonkát, szalámit, császárszalonnát , de készíthető vegetáriánus módra is. pl.: gombával, zöldségekkel.
Alapból is nagyon finom, de pirospaprikás, fokhagymás tejföllel a tetején egyszerűen isteni!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »

