Kolbászos-sajtos torta recept

Hozzávalók:
- 20 dkg liszt
- 20 dkg sajt reszelve
- 20 dkg lángolt,füstölt kolbász apróra vágva
- 1 csomag sütőpor
- 2 dl tej
- 3 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- bors
Elkészítése:
A hozzávalókat összekeverjük keverőkanállal, majd kivajazott vagy olajozott szilikon formába/vagy tortaformába / töltjük.
Előmelegített sütőben 25 percig sütjük kb.
Lehet belerakni kolbász helyett: sonkát, szalámit, császárszalonnát , de készíthető vegetáriánus módra is. pl.: gombával, zöldségekkel.
Alapból is nagyon finom, de pirospaprikás, fokhagymás tejföllel a tetején egyszerűen isteni!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »