Kolbászos-sajtos torta recept

Hozzávalók:
- 20 dkg liszt
- 20 dkg sajt reszelve
- 20 dkg lángolt,füstölt kolbász apróra vágva
- 1 csomag sütőpor
- 2 dl tej
- 3 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- bors
Elkészítése:
A hozzávalókat összekeverjük keverőkanállal, majd kivajazott vagy olajozott szilikon formába/vagy tortaformába / töltjük.
Előmelegített sütőben 25 percig sütjük kb.
Lehet belerakni kolbász helyett: sonkát, szalámit, császárszalonnát , de készíthető vegetáriánus módra is. pl.: gombával, zöldségekkel.
Alapból is nagyon finom, de pirospaprikás, fokhagymás tejföllel a tetején egyszerűen isteni!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »