Kolbászos-sajtos torta recept

Hozzávalók:
- 20 dkg liszt
- 20 dkg sajt reszelve
- 20 dkg lángolt,füstölt kolbász apróra vágva
- 1 csomag sütőpor
- 2 dl tej
- 3 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- bors
Elkészítése:
A hozzávalókat összekeverjük keverőkanállal, majd kivajazott vagy olajozott szilikon formába/vagy tortaformába / töltjük.
Előmelegített sütőben 25 percig sütjük kb.
Lehet belerakni kolbász helyett: sonkát, szalámit, császárszalonnát , de készíthető vegetáriánus módra is. pl.: gombával, zöldségekkel.
Alapból is nagyon finom, de pirospaprikás, fokhagymás tejföllel a tetején egyszerűen isteni!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »