Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kapros-túrós galuska recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 80 dkg. túró
    • 1 cs. friss kapor
    • 4 db.  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 20 dkg. dara
    • 4 dkg. vaj
    • 1 dl. tejföl

    Elkészítése: A túrót összekeverjük a kaporral, a tojásokkal, a darával, a sóval, és állni hagyjuk. Pihentetés után forrásba lévő sós vízbe kiszaggatjuk. A forrástól számított 20 percre a megfőtt galuskát kiszedjük, és kevés olvasztott vajban átforgatjuk. Pikáns kissé savanykás mártásos húsokhoz adjuk. Tálaláskor kevés tejföllel meglocsoljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá