Kapros-túrós galuska recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 80 dkg. túró
- 1 cs. friss kapor
- 4 db. FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg. dara
- 4 dkg. vaj
- 1 dl. tejföl
- só
Elkészítése: A túrót összekeverjük a kaporral, a tojásokkal, a darával, a sóval, és állni hagyjuk. Pihentetés után forrásba lévő sós vízbe kiszaggatjuk. A forrástól számított 20 percre a megfőtt galuskát kiszedjük, és kevés olvasztott vajban átforgatjuk. Pikáns kissé savanykás mártásos húsokhoz adjuk. Tálaláskor kevés tejföllel meglocsoljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.