Kapros-túrós galuska recept
Hozzávalók:
- 80 dkg. túró
- 1 cs. friss kapor
- 4 db.
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 20 dkg. dara
- 4 dkg. vaj
- 1 dl. tejföl
- só
Elkészítése: A túrót összekeverjük a kaporral, a tojásokkal, a darával, a sóval, és állni hagyjuk. Pihentetés után forrásba lévő sós vízbe kiszaggatjuk. A forrástól számított 20 percre a megfőtt galuskát kiszedjük, és kevés olvasztott vajban átforgatjuk. Pikáns kissé savanykás mártásos húsokhoz adjuk. Tálaláskor kevés tejföllel meglocsoljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

