Káposztás tál recept
Hozzávalók:
- 1 kg káposzta
- 1 hagyma
- 2 szem nagyobb krumpli
- só, bors
- 20 dkg kolbász
- 2 kanál liszt
- 4 kanál olaj
- 2 dl tej
Elkészítése: A káposztát csíkokra felvágva föltesszük főni a hagymával annyi vízben, hogy félig ellepje. A krumplit belekarikázzuk, sóval, borssal ízesítjük. Belerakjuk a kolbászkarikákat is. Amikor már majdnem kész az olajból, lisztből és a pirospaprikából rántást készítünk, amit 2 dl tejjel öntünk fel. Ezzel rántjuk be a káposztát. Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

