Káposztás tál recept
Hozzávalók:
- 1 kg káposzta
- 1 hagyma
- 2 szem nagyobb krumpli
- só, bors
- 20 dkg kolbász
- 2 kanál liszt
- 4 kanál olaj
- 2 dl tej
Elkészítése: A káposztát csíkokra felvágva föltesszük főni a hagymával annyi vízben, hogy félig ellepje. A krumplit belekarikázzuk, sóval, borssal ízesítjük. Belerakjuk a kolbászkarikákat is. Amikor már majdnem kész az olajból, lisztből és a pirospaprikából rántást készítünk, amit 2 dl tejjel öntünk fel. Ezzel rántjuk be a káposztát. Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

