Káposztás sztrapacska recept

Hozzávalók:
- 1 kg házi savanyú káposzta
- 1 dl olaj
- só
- 5db nagy krumpli
- 1 kis vörös hagyma
- 50 dkg liszt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A káposztát az olajon meg dinszteljük és ízlés szerint megsózzuk. A krumplikat lereszeljük hozzá adjuk a lisztet, a tojásokat, a hagymát is belereszeljük. Forrásban lévő vízbe szaggatjuk és kifőzzük mint a nokedlit. Ha feljön a víz tetejére akkor kész. Ha kész akkor a káposztával összekeverjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »