Káposztás sztrapacska recept
Hozzávalók:
- 1 kg házi savanyú káposzta
- 1 dl olaj
- só
- 5db nagy krumpli
- 1 kis vörös hagyma
- 50 dkg liszt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A káposztát az olajon meg dinszteljük és ízlés szerint megsózzuk. A krumplikat lereszeljük hozzá adjuk a lisztet, a tojásokat, a hagymát is belereszeljük. Forrásban lévő vízbe szaggatjuk és kifőzzük mint a nokedlit. Ha feljön a víz tetejére akkor kész. Ha kész akkor a káposztával összekeverjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »
Karácsonyi ünnepi menü: 12 kipróbált töltött hús recept
A karácsonyi asztalon mindig jól mutat egy szaftos, gazdagon töltött húsfél
Tovább olvasom »
Keksztekercs gyűjtemény – 12 klasszikus és különleges variáció egy helyen
Ha nincs kedved órákig nyújtani vagy sütőt melegíteni, akkor a keksztekercs
Tovább olvasom »
Zserbó új köntösben: 4 kreatív finomság, zserbó helyet (vagy mellé)
A zserbó ízvilága sokak kedvence, de nem mindig van idő vagy kedv elkészíte
Tovább olvasom »
A legjobb krémes és szeletes sütik karácsonyra – 25 kipróbált recept
A karácsonyi időszakban mindig jól jön néhány biztosan bevált vendégváró sü
Tovább olvasom »

