Káposztás rakott krumpli recept

Hozzávalók:
- 10 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 nagy doboz tejföl (375 g)
- 1 szál kolbász
- 20 dkg savanyú káposzta
- 10 dkg (trappista) sajt
- 1 fej vöröshagyma
- 60 dkg héjában főtt krumpli
- só, bors
Elkészítése:
A hagymát és a kolbászt felszeljük, a tojást és a krumplit megfőzzük.
Egy tepsit kiolajozunk, majd elkezdjük rétegezni az ételt. Alulra karikázott főtt krumpli, amit sózunk, borsozunk.
A tetejére kolbászt teszünk, majd savanyú káposztát, hagymát, tojást és legvégül krumplival zárul a kör.
A tetejét tejföllel locsoljuk meg, és reszelt sajtot szórunk rá. Kb fél óra alatt jól összesütjük az egészet.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »