Káposztás rakott krumpli recept

Hozzávalók:
- 10 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 nagy doboz tejföl (375 g)
- 1 szál kolbász
- 20 dkg savanyú káposzta
- 10 dkg (trappista) sajt
- 1 fej vöröshagyma
- 60 dkg héjában főtt krumpli
- só, bors
Elkészítése:
A hagymát és a kolbászt felszeljük, a tojást és a krumplit megfőzzük.
Egy tepsit kiolajozunk, majd elkezdjük rétegezni az ételt. Alulra karikázott főtt krumpli, amit sózunk, borsozunk.
A tetejére kolbászt teszünk, majd savanyú káposztát, hagymát, tojást és legvégül krumplival zárul a kör.
A tetejét tejföllel locsoljuk meg, és reszelt sajtot szórunk rá. Kb fél óra alatt jól összesütjük az egészet.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »