Húsos tepsis burgonya recept

Hozzávalók:
- 1 tasak MAGGI Tepsis fortélyok Tepsis húsos burgonya alap
- 70-80 dkg burgonya
- 30 dkg darált hús
- 5 dl főzőtejszín
- 10 dkg sajt
- 1 dl víz
- olaj
- vaj
Elkészítése:
A darált húst kevés olajon előpároljuk, a burgonyát felszeleteljük és egy kivajazott tepsibe a hússal rétegezve lerakjuk.
A Tepsis húsos burgonya alapot 1 dl vízben és 5 dl főzőtejszínben elkeverjük és a burgonyára öntjük.
10 dkg reszelt sajttal megszórjuk és 200 ºC-on 50 percig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »