Gyrostál recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1/2 kg csirkemell
- 1 tk étolaj
- 1 tasak Gyros csirkefalatok alap
- Zöldségfélék,vörös-fehér káposzta
- sárgarépa
- lila hagyma
- paradicsom
Öntethez:
- 450 gr natúr joghurt
- kapros saláta fűszerkeverék
- Hasábburgonya
Elkészítése:
Az olajon a csíkokra vagy kisebb darabokra vágott csirkemellet fehéredésig sütjük, majd hozzáadjuk a csirkefalat alapot. 5-10 perc alatt készre sütjük.
A káposztákat, a sárgarépát, a lila hagymát vékony csíkokra vágjuk. A paradicsomot is felszeleteljük. Egy tálra rakjuk, összekeverjük. A burgonyát meghámozzuk, feldaraboljuk és forró olajban kisütjük. A joghurtba keverünk kapros salátaöntet fűszerkeveréket.
Tálalás:
Tányérra szedjük a burgonyát, mellé tesszük a gyros csirkefalatokat, majd a zöldségféléket és öntettel leöntjük a zöldségeket.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »