Gyrostál recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1/2 kg csirkemell
- 1 tk étolaj
- 1 tasak Gyros csirkefalatok alap
- Zöldségfélék,vörös-fehér káposzta
- sárgarépa
- lila hagyma
- paradicsom
Öntethez:
- 450 gr natúr joghurt
- kapros saláta fűszerkeverék
- Hasábburgonya
Elkészítése:
Az olajon a csíkokra vagy kisebb darabokra vágott csirkemellet fehéredésig sütjük, majd hozzáadjuk a csirkefalat alapot. 5-10 perc alatt készre sütjük.
A káposztákat, a sárgarépát, a lila hagymát vékony csíkokra vágjuk. A paradicsomot is felszeleteljük. Egy tálra rakjuk, összekeverjük. A burgonyát meghámozzuk, feldaraboljuk és forró olajban kisütjük. A joghurtba keverünk kapros salátaöntet fűszerkeveréket.
Tálalás:
Tányérra szedjük a burgonyát, mellé tesszük a gyros csirkefalatokat, majd a zöldségféléket és öntettel leöntjük a zöldségeket.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

