Gombás-zöldséges tészta recept
Hozzávalók:
- 25 dkg széles metélt
- 25 dkg gomba
- 15 dkg kukorica(konzerv)
- 15 dkg zöldborsó(konzerv)
- 4 ek tejföl
- 4 ek majonéz
- só,bors
- 1 tk őrölt bazsalikom
- 1 kk tárkony
Elkészítése:
A tésztát sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük. A gombát,kukoricát,zöldborsót összekeverjük hozzáadjuk a tejfölt,majonézt és a fűszereket,majd sózzuk,borsozzuk. Olajjal kikent tepsibe tesszük a tésztát és a kikevert zöldségeket,tetejét meglocsoljuk tejföllel és 20 percig 160 fokon sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

