Gombás-zöldséges tészta recept

Hozzávalók:
- 25 dkg széles metélt
- 25 dkg gomba
- 15 dkg kukorica(konzerv)
- 15 dkg zöldborsó(konzerv)
- 4 ek tejföl
- 4 ek majonéz
- só,bors
- 1 tk őrölt bazsalikom
- 1 kk tárkony
Elkészítése:
A tésztát sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük. A gombát,kukoricát,zöldborsót összekeverjük hozzáadjuk a tejfölt,majonézt és a fűszereket,majd sózzuk,borsozzuk. Olajjal kikent tepsibe tesszük a tésztát és a kikevert zöldségeket,tetejét meglocsoljuk tejföllel és 20 percig 160 fokon sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »