Gombás-zöldséges tészta recept

Hozzávalók:
- 25 dkg széles metélt
- 25 dkg gomba
- 15 dkg kukorica(konzerv)
- 15 dkg zöldborsó(konzerv)
- 4 ek tejföl
- 4 ek majonéz
- só,bors
- 1 tk őrölt bazsalikom
- 1 kk tárkony
Elkészítése:
A tésztát sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük. A gombát,kukoricát,zöldborsót összekeverjük hozzáadjuk a tejfölt,majonézt és a fűszereket,majd sózzuk,borsozzuk. Olajjal kikent tepsibe tesszük a tésztát és a kikevert zöldségeket,tetejét meglocsoljuk tejföllel és 20 percig 160 fokon sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »