Gombás-zöldséges tészta recept

Hozzávalók:
- 25 dkg széles metélt
- 25 dkg gomba
- 15 dkg kukorica(konzerv)
- 15 dkg zöldborsó(konzerv)
- 4 ek tejföl
- 4 ek majonéz
- só,bors
- 1 tk őrölt bazsalikom
- 1 kk tárkony
Elkészítése:
A tésztát sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük. A gombát,kukoricát,zöldborsót összekeverjük hozzáadjuk a tejfölt,majonézt és a fűszereket,majd sózzuk,borsozzuk. Olajjal kikent tepsibe tesszük a tésztát és a kikevert zöldségeket,tetejét meglocsoljuk tejföllel és 20 percig 160 fokon sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »