Gombás-csirkemájas krumpli recept

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 20 dkg gomba
- 1 kg krumpli
- 1 fej vöröshagyma
- só,bors
- 10 dkg sajt
- 1 dl tejföl
Elkészítése: Krumplit héjasan megfőzzük majd leszűrjük,megpucoljuk és karikára szeleteljük. A vöröshagymát megpucoljuk felkockázzuk és 3 ek olajon megdinszteljük,rátesszük a megtisztított és feldarabolt májat majd később a gombát. Sózzuk-borsozzuk, majd egy közepes tepsit kikenünk margarinnal, beleteszünk egy réteg szeletelt krumplit rá a gombás csirkemájat, sózzuk és befedjük a maradék krumplival.
A megmaradt szaftba belekeverjük a tejfölt és meglocsoljuk vele a krumplit. A tetejére reszelt sajtot szórunk 160 fokon 30 percig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »