Darált hússal töltött burgonya recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg nagyobb szemű burgonya
- 60 dkg darált hús
- fokhagyma
- oregánó
- só
- bors
- pirospaprika
- ételízesítő
- olaj
- tejföl
- sajt
Elkészítése:
A burgonyákat megpucoljuk és egészben megfőzzük, majd amikor megfőtt, félbevágjuk. A közepét kikaparjuk, a közepe maradjon vastagabb, hogy megtartsa a tölteléket.
A darált húsból és a fűszerekből pörköltet készítünk.
Amikor készen van, belekanalazzuk a burgonyák közepébe. A tetejére annyi tejfölt kanalazzunk, amennyi nem folyik le róla.
Megszórjuk sajttal, és előmelegített sütőben 180 fokon kb 30 perc alatt készre sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »