Csirkemáj gombával recept

Hozzávalók:
- csirkemáj
- gomba
- zöldborsó
- őröltbors
- kakukkfű
- ételízesítő
- olaj
- hagyma
- zöldpaprika
- paradicsom
- száraz fehér bor
- rizs
Elkészítése: Az olajon az apróra vágott vöröshagymát, zöldpaprikát, paradicsomot, zöldborsót egyben megdinszteljük. Amikor ez összerottyant, belerakjuk a gombát és csirkemájat. Kevés bort öntünk alá, kakukkfűvel, ételízesítővel, őröltborssal ízesítjük. Pár perc alatt készre főzzük.
Párolt rizzsel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »