Csilis bab recept

Hozzávalók:
- 45 dkg hagyma
- 30 dkg paradicsom
- 1-2 ek zsír
- 1 kg darált hús
- 2 ek őrölt pirospaprika
- 1 tk só
- 1 tk bors
- szárított csili mag
- 1 konzerv kukorica
- 1 konzerv bab
Elkészítése:
A zsíron megdinsztelem a hagymát, majd hozzáadom a darált húst, és fehéredésig pirítom. Hozzáadom a fűszereket, és a felkockázott paradicsomot.
Öntök rá 3 dl vizet, és elkezdem főzni. Mikor már majdnem kész, hozzáadom a babot és a kukoricát.
Megfőzöm, főtt rizzsel vagy tésztával tálalom.
Tipp:
Mivel én nem szeretem a babot, én 1 konzerv gombával készítem bab helyett.
A csilis bab kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 10 g
Szénhidrát: 7 g
Zsír: 5 g
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »
Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »