Csilis bab recept

Hozzávalók:
- 45 dkg hagyma
- 30 dkg paradicsom
- 1-2 ek zsír
- 1 kg darált hús
- 2 ek őrölt pirospaprika
- 1 tk só
- 1 tk bors
- szárított csili mag
- 1 konzerv kukorica
- 1 konzerv bab
Elkészítése:
A zsíron megdinsztelem a hagymát, majd hozzáadom a darált húst, és fehéredésig pirítom. Hozzáadom a fűszereket, és a felkockázott paradicsomot.
Öntök rá 3 dl vizet, és elkezdem főzni. Mikor már majdnem kész, hozzáadom a babot és a kukoricát.
Megfőzöm, főtt rizzsel vagy tésztával tálalom.
Tipp:
Mivel én nem szeretem a babot, én 1 konzerv gombával készítem bab helyett.
A csilis bab kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 10 g
Szénhidrát: 7 g
Zsír: 5 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »