Csilis bab recept

Hozzávalók:
- 45 dkg hagyma
- 30 dkg paradicsom
- 1-2 ek zsír
- 1 kg darált hús
- 2 ek őrölt pirospaprika
- 1 tk só
- 1 tk bors
- szárított csili mag
- 1 konzerv kukorica
- 1 konzerv bab
Elkészítése:
A zsíron megdinsztelem a hagymát, majd hozzáadom a darált húst, és fehéredésig pirítom. Hozzáadom a fűszereket, és a felkockázott paradicsomot.
Öntök rá 3 dl vizet, és elkezdem főzni. Mikor már majdnem kész, hozzáadom a babot és a kukoricát.
Megfőzöm, főtt rizzsel vagy tésztával tálalom.
Tipp:
Mivel én nem szeretem a babot, én 1 konzerv gombával készítem bab helyett.
A csilis bab kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 10 g
Szénhidrát: 7 g
Zsír: 5 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »