Chilis bab kolbásszal recept
Hozzávalók:
- 1 ek olaj
- 1 vöröshagyma
- 4 kicsi mézes sütnivaló kolbász
- 1 gerezd fokhagyma zúzva
- 1 fehérbab konzerv chiliszószban (40 dkg)
- 1 ek petrezselyem felaprítva
Elkészítése:
Forrósítsuk meg az olajat egy serpenyőben.Erős tűzön süssük az apróra vágott hagymát és a kolbászt 8-10 percig.A kolbászt közben sűrűn forgassuk, hogy minden oldala megpiruljon.Adjuk hozzá a fokhagymát, aztán a babkonzervet is és 1/2 konzervdoboznyi folyadékot.
Keverjük össze. Forraljuk fel, azután vegyük kisebbre a hőfokot a tűzhelyen, és főzzük 10 percig. A kolbász ha átfőtt, sózzuk, borsozzuk, és szórjuk rá a petrezselymet, majd tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

