Chilis bab kolbásszal recept

Hozzávalók:
- 1 ek olaj
- 1 vöröshagyma
- 4 kicsi mézes sütnivaló kolbász
- 1 gerezd fokhagyma zúzva
- 1 fehérbab konzerv chiliszószban (40 dkg)
- 1 ek petrezselyem felaprítva
Elkészítése:
Forrósítsuk meg az olajat egy serpenyőben.Erős tűzön süssük az apróra vágott hagymát és a kolbászt 8-10 percig.A kolbászt közben sűrűn forgassuk, hogy minden oldala megpiruljon.Adjuk hozzá a fokhagymát, aztán a babkonzervet is és 1/2 konzervdoboznyi folyadékot.
Keverjük össze. Forraljuk fel, azután vegyük kisebbre a hőfokot a tűzhelyen, és főzzük 10 percig. A kolbász ha átfőtt, sózzuk, borsozzuk, és szórjuk rá a petrezselymet, majd tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »
Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »