Chilis bab kolbásszal recept

Hozzávalók:
- 1 ek olaj
- 1 vöröshagyma
- 4 kicsi mézes sütnivaló kolbász
- 1 gerezd fokhagyma zúzva
- 1 fehérbab konzerv chiliszószban (40 dkg)
- 1 ek petrezselyem felaprítva
Elkészítése:
Forrósítsuk meg az olajat egy serpenyőben.Erős tűzön süssük az apróra vágott hagymát és a kolbászt 8-10 percig.A kolbászt közben sűrűn forgassuk, hogy minden oldala megpiruljon.Adjuk hozzá a fokhagymát, aztán a babkonzervet is és 1/2 konzervdoboznyi folyadékot.
Keverjük össze. Forraljuk fel, azután vegyük kisebbre a hőfokot a tűzhelyen, és főzzük 10 percig. A kolbász ha átfőtt, sózzuk, borsozzuk, és szórjuk rá a petrezselymet, majd tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »