Brassói rakott káposzta recept

Hozzávalók:
- 75 dkg savanyú káposzta
- 50 dkg. sertéslapocka
- 1 csokor kapor
- 1 dl. ketchup
- só, bors
- 3 dl tejföl
- 1 fej vöröshagyma
Recept: Egy tűzálló tálra rétegezzük a káposztát, sózzuk borsozzuk, és szórjuk meg finomra vágott kaporral. Erre tegyünk pár szelet tenyérnyi nagyságú lapockát, amit előtte olajon pirított hagymán elősütöttünk. Sózzuk, borsozzuk, és rakjunk rá kevés ketchupot. Addig rátegezzük míg elfogy az alapanyag. A maradék ketchupot keverjük el a tejföllel és öntsük a tetejére. Két órán át előmelegített sütőbe süssük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »