Brassói rakott káposzta recept

Hozzávalók:
- 75 dkg savanyú káposzta
- 50 dkg. sertéslapocka
- 1 csokor kapor
- 1 dl. ketchup
- só, bors
- 3 dl tejföl
- 1 fej vöröshagyma
Recept: Egy tűzálló tálra rétegezzük a káposztát, sózzuk borsozzuk, és szórjuk meg finomra vágott kaporral. Erre tegyünk pár szelet tenyérnyi nagyságú lapockát, amit előtte olajon pirított hagymán elősütöttünk. Sózzuk, borsozzuk, és rakjunk rá kevés ketchupot. Addig rátegezzük míg elfogy az alapanyag. A maradék ketchupot keverjük el a tejföllel és öntsük a tetejére. Két órán át előmelegített sütőbe süssük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »