Hamis sólet recept

Hozzávalók:
- fél kiló oldalas vagy comb
- fél kg bab
- 20 dkg árpagyöngy
- só
- egész bors
- 1 fej vörös hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- fűszerpaprika
- 1 paradicsom
- 1 paprika
Elkészítés:
A babot 1 órára vízbe áztatom. A vöröshagymát és a fokhagymát zsíron megpirítom, megszórom a fűszerpaprikával, ráteszem a húst, jól átpirítom, sózom és zsírjára visszapirítom. Ezután jöhet rá a bab és az árpagyöngy. Felöntöm annyi vízzel hogy ellepje és lassú tűzöm újra zsírjáig pirítom. Rávágom a paprikát a paradicsomot ezzel is főzöm még egy keveset, ha a bab még nem puhult meg annyi vízzel felengedem amennyivel készre főzöm.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »