Hamis sólet recept

Hozzávalók:
- fél kiló oldalas vagy comb
- fél kg bab
- 20 dkg árpagyöngy
- só
- egész bors
- 1 fej vörös hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- fűszerpaprika
- 1 paradicsom
- 1 paprika
Elkészítés:
A babot 1 órára vízbe áztatom. A vöröshagymát és a fokhagymát zsíron megpirítom, megszórom a fűszerpaprikával, ráteszem a húst, jól átpirítom, sózom és zsírjára visszapirítom. Ezután jöhet rá a bab és az árpagyöngy. Felöntöm annyi vízzel hogy ellepje és lassú tűzöm újra zsírjáig pirítom. Rávágom a paprikát a paradicsomot ezzel is főzöm még egy keveset, ha a bab még nem puhult meg annyi vízzel felengedem amennyivel készre főzöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »