Hamis zserbó recept

Hozzávalók:
- 60dkg liszt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 25dkg vaj
- 20g élesztő
- pici tej
- pici cukor
A töltelék:
- 1 üveg baracklekvár
- 1,5 cs.dejó
- 4 kanál zsemlemorzsa
A tetejére
- 1cs csoki puding
- 1 torta bevonó
Elkészítése:
A tésztát összeállítom és kb. 1 órát pihentetem, ha megkelt 3 részre osztom, és az elsőre rákenem a lekvár felét és rászórom a dejós morzsát, és a másodikra is és a harmadik lappal zárom, berakom a sütőbe és később megfőzöm a pudingos csokit és ráteszem még melegen.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »