Hamis zserbó recept

Hozzávalók:
- 60dkg liszt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 25dkg vaj
- 20g élesztő
- pici tej
- pici cukor
A töltelék:
- 1 üveg baracklekvár
- 1,5 cs.dejó
- 4 kanál zsemlemorzsa
A tetejére
- 1cs csoki puding
- 1 torta bevonó
Elkészítése:
A tésztát összeállítom és kb. 1 órát pihentetem, ha megkelt 3 részre osztom, és az elsőre rákenem a lekvár felét és rászórom a dejós morzsát, és a másodikra is és a harmadik lappal zárom, berakom a sütőbe és később megfőzöm a pudingos csokit és ráteszem még melegen.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »