Hamis zserbó recept
Hozzávalók:
- 60dkg liszt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 25dkg vaj
- 20g élesztő
- pici tej
- pici cukor
A töltelék:
- 1 üveg baracklekvár
- 1,5 cs.dejó
- 4 kanál zsemlemorzsa
A tetejére
- 1cs csoki puding
- 1 torta bevonó
Elkészítése:
A tésztát összeállítom és kb. 1 órát pihentetem, ha megkelt 3 részre osztom, és az elsőre rákenem a lekvár felét és rászórom a dejós morzsát, és a másodikra is és a harmadik lappal zárom, berakom a sütőbe és később megfőzöm a pudingos csokit és ráteszem még melegen.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »

