Hamis zserbó recept

Hozzávalók:
- 60dkg liszt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 25dkg vaj
- 20g élesztő
- pici tej
- pici cukor
A töltelék:
- 1 üveg baracklekvár
- 1,5 cs.dejó
- 4 kanál zsemlemorzsa
A tetejére
- 1cs csoki puding
- 1 torta bevonó
Elkészítése:
A tésztát összeállítom és kb. 1 órát pihentetem, ha megkelt 3 részre osztom, és az elsőre rákenem a lekvár felét és rászórom a dejós morzsát, és a másodikra is és a harmadik lappal zárom, berakom a sütőbe és később megfőzöm a pudingos csokit és ráteszem még melegen.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »