Diós pudingos zserbó recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 80 dkg liszt
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárga
- 25 dkg vaj
- 1 cs élesztő
- 2 dl tej
A Töltelékhez:
- Lekvár
- Dió
- 1 cs bármilyen pudingpor
- A tetejére csoki máz(csoki puding és 1 tábla csoki)
Elkészítése:
Az alapanyagokat összegyúrjuk és kelesztjük kb. 1 órát. Elosztjuk a tésztát három cipóba, az első tésztát kinyújtjuk és rátesszük a lekvárt, majd a diós pudingos tölteléket. Így csináljuk a másik kettő lappal és betesszük sütni, mikor kisült akkor a csoki pudingot megfőzzük és teszünk bele egy tábla csokit is.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.