Diós pudingos zserbó recept
Hozzávalók:
- 80 dkg liszt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárga - 25 dkg vaj
- 1 cs élesztő
- 2 dl tej
A Töltelékhez:
- Lekvár
- Dió
- 1 cs bármilyen pudingpor
- A tetejére csoki máz(csoki puding és 1 tábla csoki)
Elkészítése:
Az alapanyagokat összegyúrjuk és kelesztjük kb. 1 órát. Elosztjuk a tésztát három cipóba, az első tésztát kinyújtjuk és rátesszük a lekvárt, majd a diós pudingos tölteléket. Így csináljuk a másik kettő lappal és betesszük sütni, mikor kisült akkor a csoki pudingot megfőzzük és teszünk bele egy tábla csokit is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

