Zabos almás süti recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 25 dkg puha vaj
- 12 dkg cukornak megfelelő édesítőszer
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1/2 kiskanál vanília aroma
- 12,5 dkg zabpehely
- 15 dkg rozsliszt
- 1/2 csomag sütőpor
- alma
- fahéj
Elkészítése: Az almát meghámozzuk és legyaluljuk. A vajat kikeverjük az édesítőszerrel és a többi hozzávalót hozzáadagoljuk. Fasírtgolyó nagyságú golyókat gyártunk és egy pohárral lepréseljük. Mehet a sütőbe. 20 perc és kész. Melegen kicsit lágy, de amit kihűl omlós és fincsi lesz. :)
Forrás: https://iz-leloma.blogspot.hu/
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »