Szélforgó recept
 
                            Hozzávalók:
- 1 cs leveles tészta
- fél l tej
- 1 cs vaníliás pudingpor
- cukor ízlés szerint
Elkészítés:
A pudingot elkészítjük a leírásnak megfelelően, majd kihűtjük.
A tésztát vékonyra kinyújtjuk, vagy egyszerűbb, ha előre nyújtott tésztát veszünk és egy nagyobb pohárral,vagy nagyobb kör alakú szaggatóval kiszaggatjuk. Átlósan egymással szemben bevágjuk /4 vágást ejtünk/,de nem vágjuk végig.
Megkenjük felvert tojással,megszórjuk kristálycukorral,és a 4 szélét behajtjuk, közepébe tesszük az előre megfőzött pudingból /de lehet baracklekvárt is/ és megsütjük.
Porcukorral meghintve tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
 
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom » 
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom » 
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom » 
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom » 
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom » 
				
				10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

