Pálmalevél recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1/2 csésze cukor
- 2 teáskanál őrölt fahéj
- 1 narancs reszelt héja
- 1 csomag fagyasztott leveles tészta, felengedett
Elkészítése:
Keverjük össze a cukrot, a fahéjat és narancs héját egy tálban. Nyújtsuk ki a tésztát kb fél cm vastagra. Tekerjük fel a sodrófára, majd a cukor keverék felét szórjuk a deszkára, tegyük vissza a tésztát, majd a cukor másik felét szórjuk a tetejére és nyújtsuk egy kicsit meg hogy a cukor alul és felül is tapadjon a tésztához.
Tekerjük fel a tésztát úgy mind két végéről hogy középen találkozzanak, nyomkodjuk össze háztartási fóliába csomagolva még egy kicsit igazítsunk rajta hogy szoros legyen tegyük hűtőbe kb egy órára.
Majd onnan kivéve szeleteljük fel kb fél cm vastagra sütőpapírral bélelt lapra tesszük.
Előmelegített sütőben süssük meg félig, fordítsuk át, és süssük aranybarnára.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »