Kenyérpuding recept
Hozzávalók:
- Kenyér (3-4 szelet)
- Tej(4dl)
- Pudingpor(1 csomag vaníliás)
- Tojás(1 db)
- Cukor(3 ek)
- Fahéj
- Rum(aroma)
Elkészítése:
A kenyereket felkockázom, hőálló tálba teszem. A tejet összekeverem a tojással a cukorral, a pudingporral, a fahéjjal, és az aromával. Ráöntöm a kenyérre, sütőbe tolom. kb 15 percig sütöm.
Baracklekvárral és tejszínhabbal a legfinomabb! Nincs több kidobált száraz kenyér! Jó étvágyat.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

