Kefires gyümölcslepény recept

Hozzávalók:
- 2 pohár kefir
- 3 pohár liszt
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 pohár cukor
- 1 pohár olaj
- 1 üveg befőtt
- sütőpor
Elkészítése:
Két pohár kefirt egy keverőtálba öntünk és három egész tojással meg egy csomag sütőporral kikeverjük.Belekeverünk egy kefires pohárnyi cukrot,egy pohárnyi olajat,és három pohárnyi lisztet.A tésztát egy alaposan kivajazott tepsibe öntjük.A tetejét megszórjuk kis kockára vágott gyümölccsel.Forró sütőben 5 percig erős lángon ezután takaréklángon tűpróbáig sütjük.A tepsiben hagyjuk kihűlni,kockákra vágjuk,tetejét porcukorral hintjük.
Jó étvágyat!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »