Kanalas kevert recept

Hozzávalók:
- 4 db egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 11 evőkanál cukor
- 1 csomag sütőpor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 11 evőkanál étolaj
- 16 evőkanál tej
- 16 evőkanál liszt (nem túl púposan)
Elkészítése:
A tojásokat a cukorral, sütőporral, vaníliás cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk az olajat. A lisztet és tejet 8-8 kanalankét adjuk hozzá, utolsónak tejet keverünk bele. Kikent, lisztezett tepsibe tesszük, világos barnára sütjük. Tehetünk rá sütés előtt bármilyen darabolt idény- vagy konzerv gyümölcsöt. Sütés után tölthetjük lekvárral, krémmel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »