Hangyaboly recept

Hozzávalók:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS,
- 25 dkg porcukor
- 25 dkg margarin
- 25 dkg liszt
- 1 cs tortadara esetleg apróra vágott zselé cukorka
Elkészítése:
A tojássárgákat a porcukorral és a margarinnal habosra keverjük. Beletesszük a lisztet,majd óvatosan a tojásfehérjék keményre felvert habját, végül a tortadarát.Tehetünk bele apróra vágott zselé cukrot is. Vajazott, lisztezett őzgerinc formában megsütjük, 35-40 perc alatt 180 fokos sütőben.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.07.24. csütörtök
A mai napra egy tartalmas, mégis könnyed menüsort állítottunk össze, ami a
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.23. Szerda
A mai menü egyszerre frissítő, laktató és villámgyorsan elkészíthető! Ideál
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.22. kedd
Ma egy igazán ínycsiklandó és harmonikus menüsorral készültünk neked, ahol
Tovább olvasom »
Hűsítő nyári csodák: 12 isteni házi fagyi receptje!
Hűsítő élvezetek házilag! Akár krémes, akár gyümölcsös fagyit keresel, ebbe
Tovább olvasom »
Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »
9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »