Hangyaboly recept
Hozzávalók:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS, - 25 dkg porcukor
- 25 dkg margarin
- 25 dkg liszt
- 1 cs tortadara esetleg apróra vágott zselé cukorka
Elkészítése:
A tojássárgákat a porcukorral és a margarinnal habosra keverjük. Beletesszük a lisztet,majd óvatosan a tojásfehérjék keményre felvert habját, végül a tortadarát.Tehetünk bele apróra vágott zselé cukrot is. Vajazott, lisztezett őzgerinc formában megsütjük, 35-40 perc alatt 180 fokos sütőben.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

