Habcsók recept
Hozzávalók:
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje - 8 ek cukor
- pár csepp citromlé
Elkészítése:
A tojások fehérjéhez hozzáadjuk a citromlevet, majd elkezdjük habbá verni. Ha kemény hozzáadjuk a cukrot és teljesen keményre verjük. Egy tepsit sütőpapírral béleljük, és a habot ráhalmozzuk kanállal vagy nyomózsákkal. 150 fokos sütőben 10 percig sütjük, majd levesszük a hőfokot 100 fokra és kb egy órán keresztül szárítjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

