Vargabéles recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 csomag réteslap
- 30 dkg metélt tészta
- 50 dkg túró
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 3 dkg mazsola
- 4 dl tejföl
- 1 vaníliás cukor
- citromhéj ízlés szerint
Elkészítése:
Egy közepes nagyságú tepsit margarinnal kikenünk, és belefektetjük a fele réteslapot. A metéltet kifőzzük, addig a hozzávalókat, túrót, tojássárgáját, porcukor 3/4 részét, mazsolát, tejfölt, vaníliát, citromhéjat összedolgozzuk, és végül beletesszük a tojások felvert habját,és a metéltet.
A túrós masszát ráöntjük a réteslapra. Befedjük a maradék réteslappal, a maradék margarint felolvasztjuk és a rétes tetejét megkenjük vele. Előmelegített sütőben 150 fokon szép pirosra sütjük. Tetejét a maradék porcukorral megszórjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »