Vargabéles recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 csomag réteslap
- 30 dkg metélt tészta
- 50 dkg túró
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 3 dkg mazsola
- 4 dl tejföl
- 1 vaníliás cukor
- citromhéj ízlés szerint
Elkészítése:
Egy közepes nagyságú tepsit margarinnal kikenünk, és belefektetjük a fele réteslapot. A metéltet kifőzzük, addig a hozzávalókat, túrót, tojássárgáját, porcukor 3/4 részét, mazsolát, tejfölt, vaníliát, citromhéjat összedolgozzuk, és végül beletesszük a tojások felvert habját,és a metéltet.
A túrós masszát ráöntjük a réteslapra. Befedjük a maradék réteslappal, a maradék margarint felolvasztjuk és a rétes tetejét megkenjük vele. Előmelegített sütőben 150 fokon szép pirosra sütjük. Tetejét a maradék porcukorral megszórjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »