Vaníliás kosárka recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 csomag leveles tészta
- 7 dl tej
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 3 ek kristálycukor
- 15 dkg margarin
- 1 csomag vaníliás cukor
Elkészítése:
A felengedett leveles tésztát kinyújtom és egyenlő négyzetekre vágom. Kibélelem velük a muffin formát.
A közepébe szárazbabot szórok, hogy ne tudjanak felhólyagosodni sütés közben. 180 fokon megsütöm.
A pudingot a tejjel és kristálycukorral keményre főzöm és hagyom kihűlni. A vaníliás cukrot kikeverem a margarinnal, majd összevegyítem a kihűlt pudinggal.
A kosárkákat ezzel töltöm meg. Gyümölcsöt és porcukrot szórok a tetejére.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

