Tutti-frutti szelet recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
Piskóta:
- 8 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 8 ek liszt
- 8 ek cukor
- 8 ek liszt
Krém:
- 2 cs eper ízű pudingpor
- 25 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- csokireszelék
- 5 d tej
- 5 dl habtejszín
Elkészítése:
A piskóta tésztát a szokásos módon elkészítjük, majd egy sütőpapírral bélelt, 22*38 cm-es tepsibe simítjuk és 180 fokon tűpróbáig sütjük. Ha kihűlt akkor ketté vágjuk.
A krémhez a tejben felfőzzük a pudingporokat sűrűre, majd ha langyosra hűlt hozzáadjuk a porcukorral kikevert margarint és jól kihabosítjuk. A krémet rákenjük az alsó lapra, majd ráborítjuk a másikat.
A tejszínt felverjük keményre és a sütemény tetejére simítjuk. Csokireszelékkel megszórjuk. Tetszés szerint felvágjuk és már tálalhatjuk is.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.