Túrótorta őzgerincben recept

Hozzávalók:
- 25 dkg túró
- 15 dkg cukor
- 10 dkg margarin
- 6 dl tej
- 3 cs vaniliás cukor
- 2 cs zselatin (25 gr-os)
- bármilyen gyümölcs, lehet konzerv is
Elkészítése:
A margarint a cukorral jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a vaniliás cukrot, a túrót és 2 dl tejet.
Belekeverjük a gyümölcsöket (én most konzerv gyümölcssalátát használtam).
A maradék 4 dl tejhez hozzáadjuk a zselatint, felfőzzük (de nem forraljuk), majd kicsit kihűtjük és a túrós krémhez öntjük.
Egy őzgerinc formát kibélelünk folpackkal, majd beleöntjük a masszát.
Fontos, hogy 1 éjszakára hűtőben dermesszük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »