Túrótorta őzgerincben recept

Hozzávalók:
- 25 dkg túró
- 15 dkg cukor
- 10 dkg margarin
- 6 dl tej
- 3 cs vaniliás cukor
- 2 cs zselatin (25 gr-os)
- bármilyen gyümölcs, lehet konzerv is
Elkészítése:
A margarint a cukorral jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a vaniliás cukrot, a túrót és 2 dl tejet.
Belekeverjük a gyümölcsöket (én most konzerv gyümölcssalátát használtam).
A maradék 4 dl tejhez hozzáadjuk a zselatint, felfőzzük (de nem forraljuk), majd kicsit kihűtjük és a túrós krémhez öntjük.
Egy őzgerinc formát kibélelünk folpackkal, majd beleöntjük a masszát.
Fontos, hogy 1 éjszakára hűtőben dermesszük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »