Túrótorta őzgerincben recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 25 dkg túró
- 15 dkg cukor
- 10 dkg margarin
- 6 dl tej
- 3 cs vaniliás cukor
- 2 cs zselatin (25 gr-os)
- bármilyen gyümölcs, lehet konzerv is
Elkészítése:
A margarint a cukorral jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a vaniliás cukrot, a túrót és 2 dl tejet.
Belekeverjük a gyümölcsöket (én most konzerv gyümölcssalátát használtam).
A maradék 4 dl tejhez hozzáadjuk a zselatint, felfőzzük (de nem forraljuk), majd kicsit kihűtjük és a túrós krémhez öntjük.
Egy őzgerinc formát kibélelünk folpackkal, majd beleöntjük a masszát.
Fontos, hogy 1 éjszakára hűtőben dermesszük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.