Túrótorta őzgerincben recept

Hozzávalók:
- 25 dkg túró
- 15 dkg cukor
- 10 dkg margarin
- 6 dl tej
- 3 cs vaniliás cukor
- 2 cs zselatin (25 gr-os)
- bármilyen gyümölcs, lehet konzerv is
Elkészítése:
A margarint a cukorral jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a vaniliás cukrot, a túrót és 2 dl tejet.
Belekeverjük a gyümölcsöket (én most konzerv gyümölcssalátát használtam).
A maradék 4 dl tejhez hozzáadjuk a zselatint, felfőzzük (de nem forraljuk), majd kicsit kihűtjük és a túrós krémhez öntjük.
Egy őzgerinc formát kibélelünk folpackkal, majd beleöntjük a masszát.
Fontos, hogy 1 éjszakára hűtőben dermesszük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »