Házi túróbonbon recept

Hozzávalók:
- 50 dkg túró
- 5 ek cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 tábla étcsokoládé
- 5 dkg vaj
Elkészítése: Összetörjük a túrót, majd összekeverjük a cukorral és a vaníliás cukorral. Gombócokat formálunk belőle, majd a fagyasztóba tesszük őket. Gőz felett megolvasztjuk a csokit, majd belekeverjük a vajat. A gombócokat egy villával megforgatjuk a csokiba és visszatesszük a hűtőbe. Ahogy megdermedt fogyasztható!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »