Házi túróbonbon recept

Hozzávalók:
- 50 dkg túró
- 5 ek cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 tábla étcsokoládé
- 5 dkg vaj
Elkészítése: Összetörjük a túrót, majd összekeverjük a cukorral és a vaníliás cukorral. Gombócokat formálunk belőle, majd a fagyasztóba tesszük őket. Gőz felett megolvasztjuk a csokit, majd belekeverjük a vajat. A gombócokat egy villával megforgatjuk a csokiba és visszatesszük a hűtőbe. Ahogy megdermedt fogyasztható!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »