Bociszelet recept
Elkészítése:
A lisztet, a kristálycukrot, az olajat, a tejet, a sütőport, a kakaót és a tojások sárgáját összekeverjük, majd óvatosan belekeverjük a tojások habját és kizsírozott, lisztezett tepsibe öntjük.
Töltelék: A túrót, a búzadarát, a tojást, a cukrot és a vaníliás cukrot összedolgozzuk, majd kis golyókat formázunk belőle. A tepsiben lévő tésztába szépen sorban beletesszük a golyókat és egyben megsütjük. Ha kihűlt lehet szeletelni!
Tipp:
Nagyon egyszerű elkészíteni és nagyon mutatós finom sütemény!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »

