Triplacsokis keksz recept

Hozzávalók:
- 20 dkg liszt
- 1 kávéskanál sütőpor
- 1 csipet só
- 3 dkg kakaópor
- 12,5 dkg Rama
- 7 dkg cukor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg (egy tábla) fehércsokoládé
- 10 dkg (egy tábla) tejcsokoládé
Elkészítése:
A vajat a cukrokkal habosra keverjük. Hozzáadjuk a tojást, a kakaóport és a sóval, sütőporral összekevert lisztet, majd összegyúrjuk.
A csokikat apróra vágjuk és a tésztába gyúrjuk. A sütőt 190 fokra melegítsük elő.
Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzünk evőkanálnyi halmokat a masszából, egymástól 4-5 cm távolságra. Tetejüket egy kanál domború felével laposítva 8-10 perc alatt megsütjük, majd hűlni hagyjuk a kekszeket, ez idő alatt szilárdulnak meg teljesen.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »