Tejfölös meggyes-diós furfang recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 dl tejföl
- 300 g cukor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 100 g darált dió
- 1 üveg magozott meggybefőtt
- 250 g liszt
- 1 csomag sütőpor
- tortabevonó a tetejére
Elkészítése:
A tejfölt a cukorral, a sütőporos liszttel, a darált dióval és a tojással összekeverjük, majd belekeverjük a leszűrt meggybefőttet is.
Kivajazott, kilisztezett tepsibe terítjük, és kis lángon (160 fok) megsütjük. A tűpróbát tanácsos elvégezni!
A süti tetejére tortabevonót simítunk. Hűtés után szeletelhetjük.
A tejfölös meggyes-diós furfang kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 5 g
Szénhidrát: 38 g
Zsír: 12 g
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »
Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »