Tejfölös meggyes-diós furfang recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 dl tejföl
- 300 g cukor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 100 g darált dió
- 1 üveg magozott meggybefőtt
- 250 g liszt
- 1 csomag sütőpor
- tortabevonó a tetejére
Elkészítése:
A tejfölt a cukorral, a sütőporos liszttel, a darált dióval és a tojással összekeverjük, majd belekeverjük a leszűrt meggybefőttet is.
Kivajazott, kilisztezett tepsibe terítjük, és kis lángon (160 fok) megsütjük. A tűpróbát tanácsos elvégezni!
A süti tetejére tortabevonót simítunk. Hűtés után szeletelhetjük.
A tejfölös meggyes-diós furfang kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 5 g
Szénhidrát: 38 g
Zsír: 12 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »