Tejfölös-leveles almás recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 cs mirelit leveles tészta
- 2-3 nagyobb alma
- 1,5 nagy tejföl(jó minőségű, ne folyós frissföl)
- 2 cs vanilliás cukor
- 5-6 kanál cukor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- Búzadara
- Fahéj
Elkészítése:
A tésztát kinyújtjuk megszórjuk kicsi búzadarával, a megpucolt almát vékonyan kb félujjnyira rászeljük a tésztára. A tejfölt a cukrokkal és a tojással összekeverjük ráöntjük az almás tésztára, majd kb 35-40 perc alatt megsütjük (ha a tepsit picit megrázzuk akkor látszik, hogy megsült a tejfölös keverék). A végén fahéjat szórunk a tetejére.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »