Tejfölös-leveles almás recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 cs mirelit leveles tészta
- 2-3 nagyobb alma
- 1,5 nagy tejföl(jó minőségű, ne folyós frissföl)
- 2 cs vanilliás cukor
- 5-6 kanál cukor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- Búzadara
- Fahéj
Elkészítése:
A tésztát kinyújtjuk megszórjuk kicsi búzadarával, a megpucolt almát vékonyan kb félujjnyira rászeljük a tésztára. A tejfölt a cukrokkal és a tojással összekeverjük ráöntjük az almás tésztára, majd kb 35-40 perc alatt megsütjük (ha a tepsit picit megrázzuk akkor látszik, hogy megsült a tejfölös keverék). A végén fahéjat szórunk a tetejére.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »