Tejfölös-leveles almás recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 cs mirelit leveles tészta
- 2-3 nagyobb alma
- 1,5 nagy tejföl(jó minőségű, ne folyós frissföl)
- 2 cs vanilliás cukor
- 5-6 kanál cukor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- Búzadara
- Fahéj
Elkészítése:
A tésztát kinyújtjuk megszórjuk kicsi búzadarával, a megpucolt almát vékonyan kb félujjnyira rászeljük a tésztára. A tejfölt a cukrokkal és a tojással összekeverjük ráöntjük az almás tésztára, majd kb 35-40 perc alatt megsütjük (ha a tepsit picit megrázzuk akkor látszik, hogy megsült a tejfölös keverék). A végén fahéjat szórunk a tetejére.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »