Teasütemény recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 18 dkg vaj
- 12 dkg porcukor
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- 20 dkg liszt
A csokishoz
- 2-3 kanál kakaópor
Töltelék
- baracklekvár
A bevonáshoz:
- olvasztott csokoládé
Elkészítése:
A vajat a porcukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a tojások sárgáját és a lisztet (ha csokisat szeretnénk, akkor a kakaóport is). Jól összekeverjük, majd nyomózsákba töltjük és sütőpapíros tepsire, ízlés szerint szívecskéket, vagy kis halmokat nyomunk.
190 fokon 10 perc alatt megsütjük, amikor kihűltek 1-1-et lekvárral összeragasztunk, majd olvasztott csokoládéba mártjuk, de ez el is maradhat.
Tipp:
Délutáni tea mellé kiváló!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »