Vajas keksz recept

Hozzávalók:
- 250g liszt
- 125g cukor
- 125g vaj
- 1db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 csipet só
Elkészítése:
A cukrot a tojást és a kikevert vajat össze keverjük, és a többi hozzávalót is hozzá adjuk . Miután össze dolgoztuk lisztel keményebbre gyúrhatjuk vagy egy órát pihenni hagyjuk hűvös helyen.
Készre sütjük az a jó benne, hogy ez egy sima tészta magába is nagyon finom és tölteléket is lehet készíteni hozzá.
Ha puhán akarjuk enni akkor nejlon zacskóba tároljuk .
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »