Néró recept

Hozzávalók:
- 150 g cukor
- 150 g margarin
- 250 g liszt
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- 1 citrom héja
- házi baracklekvár
- pici rum
- csokoládé
- 1 cs vaníliás cukor
Elkészítése:
A vajat a porcukorral és a vaníliás cukorral kikeverjük. Egyenként hozzáadjuk a tojások sárgáját,citromhéját, majd a végén a lisztet óvatosan fakanállal keverjük össze. Nem szabad sokáig keverni.Habzsákkal kis halmokat nyomunk egy sütőpapírral bélelt tepsire. 200 fokon szép barnára sütjük. Rumos lekvárral ragasztunk össze 1-1 darabot. Olvasztott csokit csorgatunk a tetejére.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.06. péntek – Kánikula biztos receptek
Péntekre könnyed, nyári menüt keresel? A kánikulában jól esik valami frissí
Tovább olvasom »
Könnyű nyári desszertek eperrel, málnával, áfonyával
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
8 fantasztikus gyümölcs leves, amit ki kell próbálnod nyáron!
A nyári melegben nincs is jobb egy hűsítő, gyümölcsös levesnél, ami nemcsak
Tovább olvasom »
8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »