Néró recept
Hozzávalók:
- 150 g cukor
- 150 g margarin
- 250 g liszt
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája - 1 citrom héja
- házi baracklekvár
- pici rum
- csokoládé
- 1 cs vaníliás cukor
Elkészítése:
A vajat a porcukorral és a vaníliás cukorral kikeverjük. Egyenként hozzáadjuk a tojások sárgáját,citromhéját, majd a végén a lisztet óvatosan fakanállal keverjük össze. Nem szabad sokáig keverni.Habzsákkal kis halmokat nyomunk egy sütőpapírral bélelt tepsire. 200 fokon szép barnára sütjük. Rumos lekvárral ragasztunk össze 1-1 darabot. Olvasztott csokit csorgatunk a tetejére.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

