Néró recept

Hozzávalók:
- 150 g cukor
- 150 g margarin
- 250 g liszt
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- 1 citrom héja
- házi baracklekvár
- pici rum
- csokoládé
- 1 cs vaníliás cukor
Elkészítése:
A vajat a porcukorral és a vaníliás cukorral kikeverjük. Egyenként hozzáadjuk a tojások sárgáját,citromhéját, majd a végén a lisztet óvatosan fakanállal keverjük össze. Nem szabad sokáig keverni.Habzsákkal kis halmokat nyomunk egy sütőpapírral bélelt tepsire. 200 fokon szép barnára sütjük. Rumos lekvárral ragasztunk össze 1-1 darabot. Olvasztott csokit csorgatunk a tetejére.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »