Kakaós keksz recept

Hozzávalók:
- 25 dkg liszt
- 1 teáskanál szódabikarbóna
- 15 dkg porcukor
- 2 ek vanília aroma
- 1 csipet só
- 2-3 ek rum aroma
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 12 dkg margarin
- 1 ek keserű kakaópor
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük 200 °C-ra.
A hozzávalókat egy tálba mérjük, összegyúrjuk (ha nagyon ragadna, hűtőbe tesszük.)
A tésztát lisztezett gyúródeszkán kinyújtjuk, tetszés szerinti formákra kiszaggatjuk, sütőpapírra helyezzük, és az előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt kisütjük.
A kakaós keksz kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 6 g
Szénhidrát: 54 g
Zsír: 16 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »